Gudstjenester i Hafrsfjord menighet

Søndag 21. juli kl. 11.00
Ikke gudstjeneste i Revheim kirke. Se Madlamark.

Søndag 28. juli kl. 11.00
Gudstjeneste i Revheim kirke ved Audun Erdal. Organist Alexandra Orzechowska-Niedziela. Dåp. Nattverd. Offer til NMS Midtøsten. Kirkekaffe.

Søndag 4. august ikke gudstjeneste i Revheim. Se Sunde.

Søndag 11. august kl. 11.00
Gudstjeneste i Revheim kirke ved Audun Erdal. Organist Aksel Johan Lund. Dåp. Nattverd. Offer til menighetens barne- og ungdomsarbeid. Kirkekaffe.

Søndag 18. august ikke gudstjeneste i Revheim. Se Sunde/Madlamark.

Lørdag 24. august kl. 14.00.
Dåpsgudstjeneste i Revheim kirke ved Audun Erdal. Organist Anne Mundal.

Søndag 25. august kl. 11.00
«Sprell levende-gudstjeneste» Familiegudstjeneste i Hafrsfjordsenteret. Hele staben medvirker. Offer til Kirkens Bymisjon i Rogaland. Kirkekaffe.

Søndag 1. september kl. 11.00.
Gudstjeneste i Revheim kirke ved Audun Erdal. Organist Vit Kolos. Dåp. Nattverd. Offer til NMS Midtøsten. Søndagsskole. Kirkekaffe.

Søndag 8. september kl. 11.00
Gudstjeneste i Revheim kirke ved Audun Erdal. Organist Vit Kolos. Dåp. Offer til menigheten.

Søndag 15. september kl. 11.00.
Gudstjeneste i Revheim kirke. Presentasjon av konfirmanter. Grete S. Vestøl og Audun Erdal. Organist Vit Kolos. Offer til «Follow me». Søndagsskole.

Onsdag 18. september kl. 19.00-19.30 "Kveldsrast"  bibelundervisning og nattverd i Revheim kirke ved Audun Erdal.

Søndag 22. september kl. 11.00
Gudstjeneste i Revheim kirke ved Audun Erdal. Organist Vit Kolos. Dåp. Offer til menighetens Barne- og ungdomsarbeid. Søndagsskole. Kirkekaffe.

Søndag 29. september kl 11.00
Gudstjeneste i Revheim ved Ragnar Skottene.

Søndag 6. oktober kl. 11.00
Gudstjeneste i Revheim kirke ved Audun Erdal. Organist Vit Kolos.  Dåp. Nattverd. Offer til Normisjon Nepal.

Søndag 13. oktober ikke gudstjeneste i Revheim. Se Sunde/Madlamark.

Onsdag 16. oktober kl. 19.00-19.30 "Kveldsrast"  bibelundervisning og nattverd i Revheim kirke ved Audun Erdal.

Søndag 20. oktober kl. 11.00
«Sprell levende-gudstjeneste» Familiegudstjeneste i Revheim kirke. 4-årsbok. Mariann O. Roti, Audun Erdal. Organist Vit Kolos.  Dåp. Offer til  TV-aksjonen. Sang av «Kaos og Sang»

Søndag 27. oktober kl. 11.00
Gudstjeneste i Revheim kirke ved Audun Erdal. Dåp. Offer til Menighetsarbeidet. Søndagsskole.

Søndag 3. november kl. 11.00
Allehelgensgudstjeneste. Audun Erdal. Organist vikar. Nattverd.
Vi minnes de døde, og tenner lys for de som er gått bort siden forrige allehelgensdag. Søndagsskole. Offer til Kirkens SOS. Kirkekaffe.

Søndag 10. november kl. 11.00
«Sprell levende gudstjeneste» Familiegudstjeneste i Hafrsfjordsenteret v/Grete Stuen Vestøl og Audun Erdal. Organist Vit Kolos.  Utdeling av 6-årsboken.  Sang av Hafrsfjord barnekor. Offer til BU-arbeidet. Kirkekaffe.

Søndag 17. november kl. 11.00
Gudstjeneste i Revheim kirke v/vikar. Organist Vit Kolos.
Dåp. Nattverd. Offer til Misjonsprosjektet Normisjon Nepal.Søndagsskole. Kirkekaffe.

Søndag 24. november kl. 11.00
Gudstjeneste i Revheim kirke. Audun Erdal. Organist Vit Kolos. «Treffen» blir med.  Dåp og Nattverd. Offer til menigheten. Søndagskole. Kirkekaffe.

Søndag 1. desember kl. 11.00
Visitasgudstjeneste i Revheim kirke. «Sprell levende- gudstjeneste», Familiegudstjeneste «Lys Våken» v/biskop Anne Lise Ådnøy, Audun Erdal. Organist Vit Kolos.   Dåp. Offer til menighetens barne- og ungdomsarbeid. Kirkekaffe.

Søndag 8. desember kl. 11.00
Gudstjeneste i Revheim kirke. Vikarprest. Organist Vit Kolos.  Dåp og Nattverd. Søndagskole. Offer NMS Midtøsten. Kirkekaffe.

Søndag 15. desember kl. 11.00
«Vi synger julen inn»- gudstjeneste i Revheim kirke v/Audun Erdal. Organist Vit Kolos. Dåp og nattverd.  Offer til menighetsarbeidet. Konfirmanter deltar. Kirkekaffe.

Julaften kl. 13.30, 14.45 og 16.00
Julaftengudstjeneste i Revheim kirke v/Audun Erdal. Organist Vit Kolos.  Offer: Kirkens Nødhjelp.

Juledag kl. 12.00
Høytidsgudstjeneste i Revheim kirke v/Audun Erdal. Organist Vit Kolos.  Dåp. Nattverd. Offer til menighetsarbeidet.

Søndag 29. desember gudstjeneste i Revheim kirke v/Audun Erdal. Dåp. Nattverd. Offer til menighetsarbeidet.

Søndag 5. januar kl. 11.00
Gudstjeneste i Revheim kirke ved Audun Erdal. Organist Vit Kolos. Taler fra NMS. Nattverd. Offer til NMS Midtøsten. Kirkekaffe.

Velkommen!