Fast givertjeneste

Hafrsfjord menighet består bl.a. av over 1000 barn og unge fra 0-18 år. Vi ønsker å dele kristen tro og Guds kjærlighet med alle disse. Vi ønsker å skape trygge og gode miljøer med engasjerende aktiviteter.

Til dette og alt annet arbeid i menigheten trenger vi nærværende voksne - frivillige og ansatte. Menigheten får offentlig støtte til noe av sin aktivitet knyttet til barn og unge, men må selv finansiere det meste av våre aktiviteter. Vi trenger din støtte!

Fast givertjeneste er en god ordning for både giver og menighet. Giver binder seg til faste trekk/overføringer, men bestemmer selv både beløp og hvor ofte det overføres.  Giver får skattefradrag for inntil kr 40.000 pr. år (2018). Menigheten på sin side får forutsigbare inntekter.

Fyll ut skjemaet på linken under og send/lever til daglig leder på menighetskontoret på Hafrsfjordsenteret.
Alle opplysninger om person og giverforhold er konfidensielle og uten innsyn fra andre enn daglig leder.

Ja, jeg vil bli fast giver i Hafrsfjord menighet!

Jeg ønsker å endre min givertjeneste!