Frivillige-oppgaver


Mange er allerede frivillig i en eller annen sammenheng i menigheten.  Men det er plass til flere!  Kanskje du er en av dem som ønsker å bli med?

Hvem kan være med som frivillige medarbeidere?

Utadvendte og innadvendte, unge og eldre, single, nygifte, foreldre, besteforeldre, studenter og pensjonister, folk som droppet ut av skolen og folk som har studert til doktorgrad, folk som har levd livet, datanerder, idrettsfolk, heltidsansatte og deltidsansatte, entreprenører, kokker, administratorer, revisorer, mekanikere, sykepleiere, folk som trives med barn og unge, folk som trives best med voksne, folk som ønsker å lede, folk som ønsker å jobbe mer i bakgrunnen, folk som kan bidra til faste tider og folk som har mulighet en gang innimellom. Det er rom for alle!

Hvilke oppgaver kan du bidra med?

Her er noen eksempler på oppgaver du kan engasjere deg i, men listen er ingen fasit. Det finnes flere oppgaver enn dem vi har nevnt. Bruk dine ferdigheter der du tror de gagner mest og kom gjerne med forslag og idéer selv der du ser du kan bidra.  Vi trenger noen som kan steppe inn på enkeltarrangement og vi trenger dem som kan forplikte seg til en fast oppgave for et tidsrom.

Gudstjenestemedhjelper

Kirkekaffe

Julemesse

Leder blant barn og unge

Kjøkkentjeneste på arrangement for barn og unge

Bladbærer for Nordvesten

Gå med 2-års gave fra menigheten

Den kanskje viktigste oppgaven du kan gjøre er å være deltakende med i fellesskapet på gudstjenester og enkeltarrangement.

Ønsker du å bidra med en pengegave eller bli fast giver til Hafrsfjord menighet? Les mer om det her: Gi en gave eller bli fast giver.

 

Kontakt:

Daglig leder
Eli Taunton
51 84 04 00
97 57 47 32
Send e-post

Kontakt:


Sokneprest
Audun Erdal
51 84 04 00
918 71 986
Send e-post

Tilbake