Søndagsskolen

Her er det plass for alle!

Søndagsskolen begynner kl. 11.00 og holder til på søndagsskolerommet i underetasjen på Hafrsfjordsenteret, like ved Revheim kirke.

NB! Stavanger kirkelige fellesråd følger nasjonale, regionale og lokale lover/retningslinjer/råd ang. koronaviruset og smittevern, og søndagsskolen er derfor inntil videre AVLYST disse datoene:

22. mars
29. mars
19. april (familiegudstjenste)

3. mai (KRIK på Revheim skole)

På Søndagskolen Norges YouTube-kanal kan barna hver søndag så lenge menighetssentrene må holde stengt pga. koronaviruset, få med seg en digtal søndagsskolesamling:

_______________________________________________________________________

Kunne du tenke deg å være med og arrangere eller hjelpe til på søndagsskolen på Hafrsfjordsenteret?
Det er alltid plass til flere og vi er glade for alle nye som ønsker å engasjere seg, både kvinner og menn!

Revheim søndagsskole bruker Sprell Levende-opplegget på samlingene sine. Dette opplegget har forslag til gjennomføring for hele samlingen og gjør det enkelt å forberede seg. Det er alltid 2 ledere sammen på samlingene.

Bli med som søndagsskoleleder du også!

Kontaktpersoner:
- Inger Johanne Kvelvane Johansen (leder for det praktiske opplegget),
tlf. 99443745
- Barne- og ungdomsarbeider Mariann Roti (administrative oppgaver)

Mariann Roti

_____________________________________________________________________

Dersom det ikke er søndagsskole håper vi å se deg på Sprell Levende-gudstjenesten i kirken!