Hafrsfjord barnekor

Har du begynt i 1.klasse og liker å synge? Bli med i Hafrsfjord barnekor!

Koret øver annen hver mandag i oddetallsuker fra kl. 17.30-19.00. Siste halvtimen spiser vi kveldsmat sammen. Første korøvelse blir mandag 29.august.

Lurer du på hvilke sanger vi synger? Sjekk ut spillelisten "Hafrsfjord barnekor" på Hafrsfjord Menighet sin spotifykonto.

Prisen for vårsemesteret er 150 kroner. Dette betales på vipps til: 643671. Merk med Hafrsfjord barnekor og barnets navn.

Hafrsfjord barnekor bruker appen Spond for å organisere aktiviteter og dele informasjon. Åpne lenken for å melde deg inn: https://group.spond.com/JUZKX Vi kommer til å legge ut alle øvelsene i Spond (gruppen heter Hafrsfjord barnekor) hvor dere melder på barna pr øvelse.

Koret ledes av Helga Hovland, Kristin Eide, Eli Taunton og Silje Marøy Skogerbø, akkompagnert av kantor Vit Kolos.

Følg gjerne korets egen Facebook-side "Hafrsfjord barnekor".

Menighetspedagog
Silje Marøy Skogerbø