Hafrsfjord barnekor


Hafrsfjord barnekor er et kor for barn i 1.-7. trinn.

 

Ny oppstart høsten 2021

Denne høsten kommer øvelsene til å bli satt opp som øvingshelger i stedet for faste øvelser på torsdager. Dette for å få logistikken til å gå opp med ledere. Vi tror også at det kan bli veldig kjekt med litt lengre øvelser hvor vi legger opp til litt kos og sosialt i tillegg til korøving. I høst skal vi øve mest på sanger vi skal synge på julekonsert 8. desember i St. Johannes kirke. Hafrsfjord barnekor skal bidra på konserten «Vår jul» med Torstein Sødal, Maria Arredondo, Christian Ingebrigtsen, Ting Thing Helseth og Gaute Ormåsen. Vi skal i tillegg synge på menighetens julemesse og på familiegudstjeneste 1. søndag i advent. 
Vi håper alle tidligere medlemmer og også nye ønsker å være med dette. Koret er for barn fra 1. klasse og eldre. Alle som vil være med på «Vår jul» må kunne delta på minst 2 av øvelsene i forkant. 

Program for høsten 2021

Lørdag 23. oktober kl. 11-16: Øvelse 
Søndag 24. oktober kl. 15-17: Øvelse

Fredag 26. november kl. 17-19: Øvelse 
Lørdag 27. november kl. 11.00: Synge på julemesse 
Søndag 28. november kl. 11.00: Synge på familiegudstjeneste 

Lørdag 4. desember kl. 11-16: Øvelse 
Onsdag 8. desember kl. 17.30: Julekonsert «Vår Jul» i St. Johannes kirke

Prisen for høstsemesteret er 150 kroner. Dette betales på vipps til: 643671. Merk med Hafrsfjord barnekor og barnets navn.
 

Hafrsfjord barnekor bruker appen Spond for å organisere aktiviteter og dele informasjon. Åpne lenken for å melde deg inn: https://group.spond.com/JUZKX Vi kommer til å legge ut alle øvelsene i Spond (gruppen heter Hafrsfjord barnekort) hvor dere melder på barna per øvelse. 

Koret ledes av Silvia M. Klungland, Helga Hovland, Cecilie Haver, Hanne Åmodt og Kristin Eide, akkompagnert av kantor Vit Kolos.

Følg gjerne korets egen Facebook-side "Hafrsfjord barnekor" for oppdatert informasjon om hver enkelt øvelse!

Kontakt:

Barne- og ungdomsarbeider
Mariann Roti
51 84 04 00
970 60 783
Send e-post

 

Tilbake