Gudstjenester i Hafrsfjord menighet:

Søndag 24. november kl. 11.00
Gudstjeneste i Revheim kirke. Audun Erdal. Organist Vit Kolos. «Treffen» blir med.  Dåp. Offer til menigheten. Konfirmantgruppe deltar. Presentasjon av nytt menighetsråd. Søndagskole. Kirkekaffe.

Søndag 1. desember kl. 11.00
Visitasgudstjeneste i Revheim kirke. «Sprell levende- gudstjeneste», Familiegudstjeneste «Lys Våken» v/biskop Anne Lise Ådnøy, Audun Erdal. Organist Vit Kolos.   Nattverd. Offer til menighetens barne- og ungdomsarbeid. Kirkekaffe.

Søndag 8. desember kl. 11.00
Gudstjeneste i Revheim kirke ved Ragnar Skottene. Organist Vit Kolos.  Nattverd. Søndagskole. Offer NMS Midtøsten. Kirkekaffe.

Søndag 15. desember kl. 11.00
«Vi synger julen inn»- gudstjeneste i Revheim kirke v/Audun Erdal. Organist Vit Kolos. Sang av Gospelgjengen. Dåp og nattverd.  Offer til menighetsarbeidet. Konfirmanter deltar. Kirkekaffe.

Julaften kl. 13.30, 14.45 og 16.00
Julaftengudstjeneste i Revheim kirke v/Audun Erdal. Organist Vit Kolos. Sang av Anna Kvalsvik. Offer: Kirkens Nødhjelp.

Juledag kl. 12.00
Høytidsgudstjeneste i Revheim kirke v/Audun Erdal. Organist Vit Kolos.  Dåp. Nattverd. Offer til menighetsarbeidet.

Søndag 29. desember gudstjeneste i Revheim kirke v/Audun Erdal. Dåp. Nattverd. Offer til menighetsarbeidet.

Søndag 5. januar kl. 11.00
Gudstjeneste i Revheim kirke ved Audun Erdal. Organist Vit Kolos. Taler fra NMS. Nattverd. Offer til NMS Midtøsten. Konfirmantgruppe deltar. Kirkekaffe.

Søndag 12. januar gudstjeneste i Revheim kirke v/Anne Grete Hagen. Dåp. Nattverd. Offer. Søndagsskole.

Søndag 19. januar gudstjeneste i Revheim kirke v/Audun Erdal. Dåp. Nattverd. Offer. Søndagsskole.

Onsdag 22. januar kl 19.00 «Kveldsrast» ved Audun Erdal. Nattverd.

Søndag 26. januar kl. 11.00

Søndag 2. februar kl. 11.00

Søndag 9. februar kl. 11.00
Sprell Levende gudstjeneste i Revheim kirke. Audun Erdal. «Tårnagentene». Offer. Konfirmanter deltar. Kirkekaffe.

Søndag 16. februar kl. 11.00
Gudstjeneste i Revheim kirke ved Audun Erdal. Dåp. Nattverd. Offer. Kirkekaffe.

Søndag 23. februar kl. 11.00
Gudstjeneste i Revheim kirke ved Audun Erdal. Dåp. Kirkekaffe. (felles for Hafrsfjord/Madlamark/Sunde)

Søndag 1. mars ikke gudstjeneste i Revheim. Se Sunde/Madlamark. Vinterferie.

Søndag 8. mars kl. 11.00

Sprell levende-gudstjeneste i Hafrsfjordsenteret ved Audun Erdal. «Gjeng». Konfirmanter deltar. Kirkekaffe.

Søndag 15. mars kl. 11.00
Gudstjeneste i Revheim kirke ved Audun Erdal. Allment skriftemål. Konfirmanter deltar. Offer. Søndagsskole. Kirkekaffe.

Søndag 22. mars kl. 11.00
Gudstjeneste i Revheim kirke ved Audun Erdal. Dåp. Nattverd. Offer. Konfirmanter deltar. Søndagsskole. Kirkekaffe. Årsmøte etter gudstjenesten.

Søndag 29. mars kl. 11.00
Gudstjeneste i Revheim kirke ved Audun Erdal. Dåp. Nattverd. Offer. Konfirmanter deltar. Kirkekaffe.
Søndagsskole.

Palmesøndag 5. april kl. 11.00
Gudstjeneste i Revheim kirke ved Audun Erdal. Dåp. Nattverd. Offer. Kirkekaffe.

Skjærtorsdag 9. april kl. 19.00
Nattverdgudstjeneste i Revheim kirke. Audun Erdal. Offer.

Langfredag  10. april ikke gudstjeneste i Revheim. Se Sunde/Madlamark.

1. Påskedag 12. april kl. 11.00
Høytidsgudstjeneste i Revheim kirke ved Audun Erdal. Dåp. Nattverd. Kirkekaffe.

Søndag 19. april kl. 11.00
Sprell Levende-gudstjeneste i Hafrsfjordsenteret. Audun Erdal.  Barnekorene deltar. Offer. Kirkekaffe.

Søndag 26. april kl. 11.00
Gudstjeneste i Revheim kirke ved Ragnar Skottene. Dåp. Nattverd. Offer. Kirkekaffe. Søndagsskole.

Lørdag 2. mai kl. 10.00,  kl 12.00 og kl. 14.00
Konfirmasjonsgudstjenester ved Grete Stuen Vestøl og Audun Erdal. Offer til Barne- og ungdomsarbeidet.

Søndag 3. mai kl. 11.00
Konfirmasjonsgudstjeneste ved Grete Stuen Vestøl og Audun Erdal. Offer til Barne- og ungdomsarbeidet

Lørdag 9. mai kl. 11.00 og kl. 13.00

Søndag 10. mai kl. 11.00

Søndag  17. mai ikke gudstjeneste i Revheim

Søndag 24. mai kl. 11.00
Gudstjeneste i Revheim kirke ved Audun Erdal. Dåp. Offer. Kirkekaffe. Søndagsskole

Pinsedag 31. mai kl. 11.00
Høytidsgudstjeneste i Revheim kirke ved Audun Erdal. Dåp. Nattverd. Kirkekaffe.

Søndag 7. juni kl. 11.00
Sprell levende-gudstjeneste i Hafrsfjordsenteret ved Audun Erdal. Søndagsskolen deltar. Offer. Kirkekaffe.
Uteleker.

Velkommen!