Liste over gudstjenester fremover

Nasjonale og lokale retningslinjer er slik at vi inntil videre ikke kan feire åpne ordinære gudstjenester. Vi tar imot til dåp i lukkede seremonier med kun dåpsfølget til stede og begrenset til 20 personer. Både lørdager og søndager og litt ulike tidspunkt for dåp kan diskuteres og avtales. Påmelding til dåp og avtale om tidspunkt kan gjøres til soknepresten på 91871986.

Ønsker du å gi søndagens offer selv om du ikke er til stede (eller gudstjenesten er avlyst), så kan du lese hvordan du gjøre det via VIPPS her.

UTGÅR! Søndag 25. april kl. 11.00
Gudstjeneste i Revheim kirke ved Svein Inge Thorstvedt.  Offer til menigheten.

Søndag 2. mai kl. 11.00
Gudstjeneste i Revheim kirke ved Audun Erdal.  Offer til menigheten. Anledning til dåp.

Søndag 9. mai kl. 11.00

Søndag 16. mai kl. 11.00
Gudstjeneste i Revheim kirke ved Audun Erdal.  Offer til NMS Midtøsten. Anledning til dåp.

Søndag 23. mai kl. 11.00
Pinsedagsgudstjeneste i Revheim kirke ved Audun Erdal.  Offer til menighetens barne- og ungdomsarbeid. Anledning til dåp.

Søndag 30. mai kl. 11.00
Gudstjeneste i Revheim kirke ved Ragnar Skottene.  Offer til Kirkens Bymisjon. Anledning til dåp.

Søndag 6. juni kl. 11.00
Familiegudstjeneste «Sprell levende» i Hafrsfjordsenteret ved Audun Erdal, Antje Holtmann og Mariann Roti.  Søndagsskolen deltar. Offer til søndagskolen i Rogaland. Uteaktiviteter etter gudstjenesten.

Søndag 13. juni kl. 11.00
Gudstjeneste i Revheim kirke ved Audun Erdal.  Offer til Normisjon Nepal. Anledning til dåp.

Søndag 20. juni kl. 11.00

Søndag  27. juni ikke gudstjeneste i Revheim kirke, men felles i Sunde og Madlamark.

Søndag 4. juli kl. 11.00
Gudstjeneste i Revheim kirke ved vikar.  Offer til menighetens barne- og ungdomsarbeid. Anledning til dåp.

Søndag  11. juli ikke gudstjeneste i Revheim kirke, men felles i Sunde og Madlamark.

Søndag 18. juli kl. 11.00

Søndag  25. juli ikke gudstjeneste i Revheim kirke, men felles i Madlamark kirke ved Audun Erdal.

Søndag  1. august ikke gudstjeneste i Revheim kirke, men felles i Sunde kirke ved Audun Erdal.

Søndag 8. august kl. 11.00
Gudstjeneste i Revheim kirke ved vikar.  Offer til Normisjon Nepal. Anledning til dåp.

Søndag  15. august ikke gudstjeneste i Revheim kirke, men felles i Sunde og Madlamark.

Søndag 22. august kl. 11.00
Gudstjeneste i Revheim kirke ved Audun Erdal.  Offer til VID Vitenskapelig høgskole. Anledning til dåp.

Søndag 29. august kl. 11.00
Gudstjeneste i Revheim kirke ved Audun Erdal.  Offer til menighetens arbeid. Anledning til dåp.

Søndag 5. september kl. 11.00
Gudstjeneste i Revheim kirke ved Audun Erdal.  Offer til «Follow me».

Søndag 12. september kl. 11.00

Lørdag 18. september kl. 11.00 og 13.00
Konfirmasjonsgudstjenester i Revheim kirke ved Grete Stuen Vestøl og Audun Erdal.  Offer til menighetens barne- og ungdomsarbeid.

Søndag 19. september kl. 11.00
Konfirmasjonsgudstjeneste i Revheim kirke ved Grete Stuen Vestøl og Audun Erdal.  Offer til menighetens barne- og ungdomsarbeid.

Lørdag 25. september kl. 10.00, 12.00 og 14.00

Velkommen!